Oferta limitată de la Qatar Airways!

Comisia suplimentară pentru agențiile furnizate de Qatar.
Qatar Airways a introdus noua oportunitate pentru comision în plus că agențiile pot obține. Comisia suplimentară pentru zborurile pot fi obținute de la cele două tarife pentru adulți și copii cu destinații de zbor prin intermediul Doha.

Oferta pentru clasa economic este real pentru perioada de călătorie între septembrie 2016 și martie 2017, dar observă că exclude sale următoarele luni: decembrie 2016 și ianuarie 2017.

Propoziția pentru clasa premium este disponibilă pentru perioada de călătorie între septembrie 2016 și martie 2017, fără excepții pentru clasa economic.

Pentru ca această comisie să funcționeze, pasagerii de zbor trebuie să fie în Statele Unite ale Americii și originea de destinație pentru aceasta trebuie să fie QR Online.
Oferta se aplică atât tarifelor publicate și Net pentru numai SUA tarifele de origine. Sugari și tarifele de grup sunt excluse. Perioada de emitere a biletelor este valabilă până la data de 28 august 2016.

Comisionul este diferit pentru fiecare clasă. Pentru că comision de clasă va fi de $ 75, clasa R - 50 $, Q / N / S Class - $ 20, T clasa - $ 10, O clasa - 5 $.

Prin urmare, gata de a oferi aceste oferte de la clienții și rezerva zboruri cu comision suplimentar pe AgentSky.net până la data de 28 august 2016.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No